Орест Зуб

Орест Зуб

Орест є автором провідного україномовного блогу про подорожі, саморозвиток і онлайн бізнес – openmind.com.ua, щоденна аудиторія якого складає 2000+ читачів, а кількість е-мейдм підписників більше 20 000. Також фейсбук сторінку Ореста (https://www.facebook.com/orest.zub/) лайкнуло більше 21 000 осіб.

Його професійна місія полягає у тому, щоб допомогти 1930 людям почати або розвинути бізнес за допомогою інтернету (http://openmind.com.ua/2015/12/11/mission/), а особиста ціль – відвідати всі країни світу (http://openmind.com.ua/2015/02/02/global-goal-to-visit-every-country/). На даний момент Орест відвідав більше 70 країн, проводить по 200+ днів у році в мандрах, паралельно працюючи зі свого лептопу.

Про нього часто пишуть у ЗМІ (http://openmind.com.ua/orest-zub/mass-media/), а сам Орест регулярно виступає на профільних подіях (http://openmind.com.ua/orest-zub/speaking/).

Ще одним ресурсом Ореста є http://unistudy.org.ua/ – онлайн платформа для української молоді про міжнародні можливості навчання, волонтерства, стажування і підвищення кваліфікації.

Доповідь