Запрошення до волонтерства

* Прийом заявок завершено.

Друзі, ми працюємо над організацією WordCamp Kyiv 2019 з липня, але проведення цього івенту неможливе без вашої допомоги.

Ми запрошуємо вас стати волонтером і допомогти нам.

Ви отримаєте:

  • Чудову можливість долучитися до WordPress. Це не тільки найбільш популярная CMS у світі, на якій працює більше 30% усіх вебсайтів. Це сильне зростаюче комюніті, яке об’єднується WordCamp’ами по всьому світі. Завдяки волонтерству на нашому WordCamp’і ви станете частиною глобального WordPress ком’юніті.
  • Особливу футболку для волонтерів та організаторів, щоб вдягти та івенті та похизуватися після.
  • 100% знижку на квиток. Це включає відвідування усіх заходів конференціі, всі треки цілий день конференціі та, звичайно, афтерпаті.

Що треба робити?

Конкретні обов’язки залежать від вашої ролі (перелік є у формі нижче), але ми очікуємо від усіх волонтерів: бути привітними з учасниками конференції, допомогати у разі необхідності, бути на мітингу волонтерів о 8 в субботу, 9 листопада (в ДЕПО).

Не хвилюйтеся, вам не доведеться працювати цілий день. Ми хочемо, щоб ви допомогли нам, але ми також хочемо, щоб ви могли відвідати цікаві доповіді та гарно провести час, ми будемо намагатись розділити обовязки так, щоб так і було.

Нащо це робити?

Робота організаторів, так само як і спікерів —  це волонтерство. Ми вкладаємо багато часу і зусиль в організацію WordCamp Kyiv, тому що ми любимо WordPress, і хочемо, щоб комюніті в Києві зростало. Якщо ви теж цього хочете і можете допомогти нам 9 листопада, будь ласка, заповніть цю форму.