Стати спонсором

У листопаді 2019 року у Києві відбудеться офіційна Всеукраїнська конференція WordCamp Kyiv. Заходи про WordPress, розпочаті нашою командою в 2013, вже відвідало понад 1000 осіб. Ставши спонсором  WordCamp Kyiv 2019, ви не тільки підтримаєте проект на міжнародному рівні (WordPress Foundation), але й станете ближчим до більш ніж 300 учасників конференції: веб-дизайнерів, веб-інженерів, блогерів та власників бізнесу.

Наша команда рада вітати компанії-партнерів та готова обговорити зручні варіанти співпраці.

Як це було минулого разу можна подивитися тут.

Партнерські пропозиції починаються від $250. Будь-які питання щодо партнерства та конференції надсилайте, будь-ласка, за адресою: kyiv@wordcamp.org.

Платина $1500Золото $800 Срібло $500Бронза $250
Безкоштовні квитки4211
Розміщення власного стенду і 2-x представників +
Розміщення рекламної продукції на загальному стенді ++
Стаття про компанію/продукцію на сайті++
Згадування про компанію/продукцію в розсилці++ + +
Розміщення логотипу на екранах під час перерв та ланчу+ + + +
Згадування в соціальних мережах + + + +
Розміщення логотипу в розділі спонсорів на сайті + + + +
Розміщення логотипу в розсилці + + + +
Подяка в кінці заходу + + + +
Згадування в загальній статті про WordCamp Kyiv після завершення конференції + + + +

Micro-sponsor квитки – $50

Це відмінний спосіб підтримати WordPress Foundation та розвиток WordPress ком’юніті в Україні та в світі. Вартість квитка мікроспонсора наближена до реальної вартості участі у конференції. Він включає всі особливості звичайного квитку плюс ви отримуєте згадування на сторінці спонсорів та нашу щиру подяку за додаткову фінансову допомогу. Придбати можна тут.

Технічні партнери:

Якщо Ваша діяльність полягає в тому, щоб робити події незабутніми завдяки відео та фотозйомці, то ми готові Вам надати можливість реалізувати всі Ваші авторські задуми. Покажіть світу конференцію WordCamp Kyiv 2019 Вашими очима.

Ви отримуєте всі пільги регулярного квитка, згадування в соціальних мережах, подяка в кінці заходу та згадування в загальній статті про WordCamp Kyiv після завершення конференції.

Інформаційні партнери:

Розкажіть про нашу подію всім! Конференція WordCamp Kyiv 2019 може стати частиною анонсу заходів для Ваших інтернет-ресурсів про CMS WordPress, веб-розробку, дизайн та маркетинг. Давайте обговоримо співпрацю за поштою: kyiv@wordcamp.org