Organizers

Знайомтесь з організаторами:

  • Sabrina Zeidan

    Гаватар Sabrina Zeidan

    Overall lead

    WordPress scaling fan, entrepreneur, swimmer. Sabrina helps development teams in implementing WordPress Multisite and getting the most out of its functionality. She is fond of performance optimization and loves fast loading websites.

    She joined WordPress community in 2017 by visiting one of the meetups, orginized by Vitaly Nikolaiev. Get to know her WordPress story here.

    Connect: @sabrina_zeidan / sabrinazeidan.com

  • Vitaly Nikolaiev

    Гаватар Vitaly Nikolaiev

    Віталій вже більше 7 років займається розробкою веб-сайтів на WordPress. Спеціалізується на великих контентних проектах. Вірить, що на WordPress можна зробити сайт будь-якої складності – від блогу про випічку до великого мультисайтового порталу. Фанат автоматизації та оптимізації процесу розробки і написання коду.

    Він організовує зустрічі WordPress комюніті в Києві, починаючи з самої першої у 2015 році.

  • Vladimir Samoletov

    Гаватар Vladimir Samoletov

    Володимир Самольотов – активний учасник спільноти WordPress в Україні, був майже на всіх мітапах починаючи з 2015 року. Відомий український фрілансер, власник агенції та в минулому бренд-амбасадор Upwork в Україні. Він вірить у гарний кодінг, а його виступи завжди дуже практичні, змістовні та приправлені цікавими фішками та фірмовим гумором.

    Він добре знає, в якому ресторані кращі стейки, де треба замовляти пасту (що цікаво, це працює не тільки в Києві) та як вийти з найскладнішої квест-кімнати менш ніж за 60 хв.

    Connect: https://www.facebook.com/vsamoletov