Спонсори

Ми дякуємо нашим спонсорам за допомогу в організації WordCamp Kyiv 2019. Спонсоруючи WordCamp, ви робите дуже добру справу, тому що допомагаєте розвитку WordPress в Україні і світі.

Допомагати завжди приємно, чи не так? Особливо знаючи, що результати не змусять на себе чекати. Дізнайтесь більше, чим можна допомогти улюбленому WordPress за цим посиланням.

  • WooCommerce

    WooCommerce – платформа електронної комерції з відкритим кодом, побудована на WordPress. Продавайте будь-що в Інтернеті з гнучкістю та свободою найпопулярнішої CMS у світі.

    WooCommerce це 4+ мільйонів активних магазинів, 55+ мільйонів завантажень, 450+ розширень для додання та розширення функціональності

    Незалежно від того, чи продаєте ви кілька виробів ручної роботи, займаєтесь наявним бізнесом в Інтернеті або виходите на глобальний рівень з електронним комерційним бізнесом на рівні підприємства, WooCommerce дозволяє вам налаштувати та продавати швидко, безпечно масштабуючись у міру зростання.

    Ваш контент завжди контролюється вами і ви можете налаштувати все аж до коліру кнопки. Крім того, ви приєднуєтесь до загальнодоступної спільноти розробників та власників магазинів.

    Розробляється та підтримується командою по всьому світу, WooCommerce створюється командою Automattic – творців Jetpack та WordPress.com.

  • Jetpack

    Змініть спосіб роботи зі своїми веб-сайтами WordPress: Jetpack підключає ваш сайт до глобальних служб, спільноти та підтримки, що надаються WordPress.com. Зосередьтеся на контенті вашого веб-сайту, а не на коді.

    Засоби безпеки Jetpack автоматично захищають ваш сайт від спамерів, хакерів та шкідливих програм, а синхронізація та резервне копіювання в реальному часі означає, що вам не треба турбуватись про втрату даних. Інструменти для генерування трафіку, як-то простий соціальний обмін, допомагають залучати клієнтів та пошукові системи. Сторінки, що завантажуються із швидкої global CDN, ніколи не змусять чекати ваших клієнтів.

    Партнерська програма Jetpack дає вам 20% кожного разу, коли ви продаєте Jetpack клієнту чи партнету – з необмеженими рефералами немає меж!

    Незалежно від того, чи є ви один працюєте з веб-сайтом чи в агентстві з десятком клієнтів, Jetpack допомагає вам зростати. Зробіть так, щоб ваш сайт працював для вас разом із Jetpack.com

  • A2 Hosting

    A2 хостинг – це ваш потужний WordPress хостинг-провайдер. Ми дуже пишаємось уперше бути спонсором WordCamp Kyiv!

    Ми догоджаємо своїм клієнтам, пропонуючи масштабовані хостинг плани, які працюють на надійних серверах, за доступною ціною.
    Великою частиною нашого успіху ми зобов’язані спільноті WordPress. Як знак нашої прихильності до спільноти, яка нам так багато надала, ми є спонсором великої кількості WordCamps та WordPress MeetUps по всьому світу.

    Крім того, у 2018 році ми створили хостинг для керованого WordPress.
    Ця послуга була побудована з урахуванням потреб та бажань спільноти WordPress; надаючи вам покращене середовище WordPress, яке плекає і творчість, і процвітання.

    Ми пропонуємо всі інструменти, необхідні для успішного запуску масштабованого, швидкого та безпечного веб-сайту WordPress.
    A2 Хостинг з гордістю підтримує WordCamp Київ та спільноту WordPress, щоб ця фантастична спільнота продовжувала процвітати по всьому світу.

    Команда A2 хостингу із задоволенням відвідає WordCamp Київ 2019, і ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з усіма. Зупиніться біля нашого стенду і привітайтеся, ми будем дуже раді!

  • Bluehost

    Bluehost є партнером WordPress з 2005 року та підтримує більше 1 мільона сайтів по всьому світу. Їх мета – допомогти клієнтам, будь то новачок або про, створити процвітаючий сервіс в Інтернеті за доступною ціною. Завдяки команді власних технічних експертів, які працюють цілодобово, Bluehost приділяє час та ресурси для надання найкращої підтримки та послуг у цій галузі. Приєднуйтесь до мільйонів інших власників сайтів і подивіться, що Bluehost може зробити для вас та вашого ресурсу.

  • HubSpot

    HubSpot (NYSE: HUBS) – провідна платформа для розширення вашого бізнесу. З 2006 року HubSpot допомагає зробити світ більш привабливим для бізнесу. Сьогодні понад 56 500 клієнтів у понад 100 країнах використовують програмне забезпечення, послуги та підтримку HubSpot, щоб покращити те, як вони залучають клієнтів. HubSpot складається із Центру маркетингу, Центру продажів, Центру обслуговування та потужного безкоштовного CRM. HubSpot надає компаніям необхідні інструменти для кращого зростання. Дізнайтеся більше про HubSpot для WordPress.

  • GoDaddy

    GoDaddy Pro пропонує надійний набір безкоштовних інструментів для веб-розробників та дизайнерів, які допоможуть вам заощадити час керування всіма своїми клієнтами та сайтами. За допомогою GoDaddy Pro ви можете легко робити покупки для свого клієнта, стежити за його сайтами та керувати всіма веб-сайтами на WordPress з одного місця. Ексклюзивні засоби дозволяють оновлювати ядро, плагіни та теми WordPress одним натисканням кнопки, а також автоматизувати резервне копіювання, клонування та міграцію WordPress. Отримайте моніторинг продуктивності, безпеки та аптайму в режимі реального часу на всіх своїх веб-сайтах. Крім того, ваше безкоштовне членство включає в себе розширену цілодобову технічну підтримку.

    Якщо ви поєднуєте GoDaddy Pro з продуктами хостингу GoDaddy, то переваг ще більше!

    Дізнайтеся більше про безкоштовні інструменти

  • ZemeZ

    Ми – творча WordPress студія, автори бестселлер-теми Monstroid2, а також багатьох інших тем для WordPress і Elementor.

    Також ми є офіційними авторами продуктов для редактора Gutenberg. Віримо у майбутнє, в якому створені публікації – це арт, і продовжуємо робити інші продукти для Gutenberg.

    Ми піклуємось про досвід наших клієнтів, надаючи їм цілодобову підтримку і базу знань про роботу з WordPress.

    Завітайте на наш сайт щоб дізнатися більше про наші продукти і послуги!

  • Crocoblock

    Crocoblock – компанія, що допомагає створювати WordPress сайти за допомогою унікальних аддонів для Elementor. Серед продуктів Crocoblock:

    • 16 плагінів – інструментів для роботи з динамічним, текстовим та візуальним контентом; створення E-Commerce та WooCommerce сторінок, запуску сайтів зі складним функціоналом та структурою.
    • 150+ віджетів, які дозволяють налаштувати будь-який аспект сайту без жодного рядка коду.
    • Шаблони сайтів та попапів для 40+ сфер бізнесу. 

    А ще в Crocoblock потужна служба підтримки, яка напряму співпрацює з технічною командою і готова швидко допомогти з найскладнішим питанням. 

    Якщо ви 💚 веб-девелопмент, WP та Elementor, переходьте на сайт та знайомтесь з компанією ближче –  https://crocoblock.com

  • Web Help Agency

    Web Help Agency – експерт в розробці веб-сайтів на CMS WordPress з 2015 року. Ми розробляємо і реалізуємо комплексні WordPress-рішення для стартапів, малого і середнього бізнесу.

    В список спеціалізацій WHA входить не тільки веб-розробка, але й веб-програмування, створення SASS-платформ, брендинг, дизайн, E-Commerce, оптимізація сайтів, тестування ПО і UX-RAPID прототипування. Тобто комплексні рішення для задоволення потреб кожного клієнта.

    Використовуйте всі можливості CMS WordPress на повну разом з командою Web Help Agency. Успіх в інтернеті – це просто!

  • MotoPress

    MotoPress – це прогресивна сучасна компанія, яка активно створює нові продукти для сайтів на WordPress та завжди йде в ногу з його останніми трендами. 

    Впродовж семи років плідної праці MotoPress створили:

    • найкращий Hotel Booking plugin для керування онлайн бронюваннями готелів та іншими установами.
    • Getwid – найбільшу бібліотеку блоків (34+) для Gutenberg, нового редактора WordPress.
    • Різноманітні теми для сайтів на будь-які тематики: готелі, вілли, курорти, особисті блоги, портфоліо та багато інших.
    • Додаткові плагіни та еддони, які розширюють функціонал будь-якого сайту (плагін для розкладу, доставки їжі, онлайн ресторану і т.п.).

    Головним принципом, за яким працює компанія, є створення унікальних продуктів, яких дійсно потребує спільнота. Саме тому сторінка в Facebook, Twitter, Instagram та канал на YouTube завжди поповнюються новим та цікавим контентом. Відвідайте сторінку https://motopress.com та дізнайтеся більше про наші продукти.


Цікавить спонсорство WordCamp Kyiv?

Наші спонсорські пакети починаються від $250. Ми вдячні будь-якій допомозі. Якщо ваша компанія може допомогти з друком матеріалів, необхідних для конференції, постачанням їжі/напоїв чи зйомкою і обробкою відео, ми будемо раді обговорити можливе співробітництво 🙂

Будь-які питання, пов’язані зі спонсорською підтримкою конференції, відправляйте на пошту: kyiv@wordcamp.org.